Produkty pro je to maltodextrin (4)

Tapiokový Maltodextrin DE10 Bio

Tapiokový Maltodextrin DE10 Bio

Co je maltodextrin? Maltodextrin je polysacharid (sacharid), který má jedinečnou schopnost vázat tuky a oleje. Používá se k vylepšení textury potravin a nápojů. Maltodextrin je také používán jako práškový doplněk stravy sportovci. DE-qualifikace Maltodextriny jsou klasifikovány podle svého Dextrose Equivalent (DE) a mohou mít DE hodnotu mezi 3 a 20. Čím vyšší je DE hodnota, tím kratší jsou glukózové řetězce a tím sladší je maltodextrin. Maltodextriny s DE hodnotou až 10 včetně jsou považovány za nesladké. Nad DE hodnotou 20 je tak sladký, že již nemůže být nazýván maltodextrinem. Poté se nazývá glukózový sirup. Maltodextrin DE-10 z tapiokového škrobu Tento maltodextrin je vyroben z tapiokového škrobu. Škrob je hydrolyzován přírodními enzymy (bez GMO) a poté sušen pomocí sprejového procesu. Prášek je bílý, má neutrální chuť a v naředěné formě může zlepšit viskozitu produktů.
Kreatin monohydrát

Kreatin monohydrát

Kreatin jako jeden z nejlepších doplňků stravy pro budování další tělesné hmoty. Protože zvyšuje využití bílkovin z potravy, obracejí se na kreatin monohydrát zejména kulturisté a sportovci s profesionálním tréninkem. Kreatin monohydrát je nejchutnější a nejflexibilnější forma kreatinu, která existuje. Kreatin monohydrát nemá žádné vedlejší účinky a také se nachází v červeném mase. Kreatin je potřebný pro řadu tělesných funkcí. Kreatin zajišťuje, že může být využito ještě více aminokyselin a při pravidelném užívání podporuje budování nové tkáně.
Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio - Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio

Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio - Tapiokový Maltodextrin DE 10 Bio

Co je maltodextrin? Maltodextrin je polysacharid (sacharid) a má jedinečnou vlastnost, že dokáže vázat tuky a oleje. Používá se k vylepšení textury potravin a nápojů. Také se používá v některých snackách, například v bramborových lupíncích. Maltodextrin se také používá jako výživový doplněk v práškové formě sportovci. DE-kvalifikace Maltodextriny jsou klasifikovány na základě jejich Dextrose Equivalent (DE) a mohou mít DE-hodnotu mezi 3 a 20. Maltodextriny s nízkými DE-hodnotami mají dlouhé glukózové řetězce. Nejsou sladké a mají vysokou odolnost vůči teplu. Čím vyšší je DE-hodnota, tím kratší jsou glukózové řetězce a tím sladší je maltodextrin. Maltodextriny s DE-hodnotou až 10 jsou považovány za nesladké. Nad DE-hodnotou 20 je tak sladké, že se již nemůže nazývat maltodextrin. Pak se nazývá glukózový sirup. Maltodextrin DE-10 z tapiokového škrobu Tento…
Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO - Koupit Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO? | Velkoobchod | VehGroshop

Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO - Koupit Tapiokový Maltodextrin DE10 BIO? | Velkoobchod | VehGroshop

Vysoce kvalitní Tapioka Maltodextrin DE10 BIO: Tapioka Maltodextrin DE10 BIO od společnosti VehGro je biologicky certifikovaný produkt nejvyšší kvality. Díky tomuto certifikátu víte, že to, co kupujete, bylo vytvořeno s ohledem na člověka a přírodu. VehGro představuje produkty, které jsou zdravé a nejvyšší kvality. Vybrané (bio) přírodní produkty pocházejí z různých regionů světa. Všechny produkty jsou testovány v Evropě a často také baleny. BIO certifikát znamená 100% kontrolovanou biologickou kvalitu a spolehlivost. Tyto ingredience jsou proto zaručeně bez jakýchkoli přísad, jako jsou cukry, tuky, a splňují všechny evropské požadavky na pesticidy. Kvalita našich produktů je pravidelně kontrolována.